Nieuwsbericht: Ultimate Jackson Tribute in Best

Ultimate Jackson Tribute in Best
Een foto bij het nieuwsbericht: Ultimate Jackson Tribute in Best 19-08-2009 - BEST - Op de parkeerplaats bij het McDonald's-restaurant in Best wordt op zaterdag 29 augustus The Ultimate Michael Jackson Tribute gehouden. Jackson zou die dag 51 zijn geworden.

Het wordt een gratis openluchtevenement met optredens van internationale artiesten. Het concert vindt plaats aan de voet van het enorme beeld van de Amerikaanse zanger, die op 25 juni overleed.

De opbrengst van een loterij en een collecte gaat naar het Ronald McDonald Huis, dat sponsor is van het evenement. Het spektakel aan de Eindhovenseweg Zuid in Best begint om twee uur 's middags en duurt tot elf uur 's avonds, gevolgd door een after party.

Thijs Smits
Het idee voor The Ultimate Michael Jackson Tribute is van Thijs Smits uit Veldhoven. Hij verwacht duizenden fans uit binnen- en buitenland.

In 2005 werkte Smits al mee aan The European Jackson Event. Hierop was toen een videoboodschap van de artiest zelf te zien en te horen. Smits krijgt voor zijn initiatief hulp van MJJCommunity.com, de grootste Michael Jackson-fanclub.

Bron: Omroep Brabant

Dit bericht is 602 keer gelezen.

Geplaatst op: 19-08-2009 om 18:30u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: