Het logo van Foppers in Concert

Nieuws: Foppers in Concert bij radio en TV

Foppers in Concert bij radio en TV

Een foto bij het nieuwsbericht: Foppers in Concert bij radio en TV - Het jaar is pas net een paar weken oud en alweer wordt Foppers in Concert vernoemd op de radio en gevraagd of zij een act voor TV-opnamens kan leveren.
Op 30 januari werd onze naam vernoemd op Radio 10 door Dennis Verheugd. Hij maakte een aankondiging voor een plaat van Barry White en voor deze aankondiging had hij op Google gezocht naar nieuws, en was hij zo bij ons terecht gekomen. Wij werden ge-appt dat wij werden vernoemd en wij besloten contact op te nemen met Dennis. Een dag later volgde een kort interview met een van onze medewerkers, dat interview kun je hieronder terug luisteren.

In dezelfde week werden we benaderd door RTL of wij voor de opnames van `All you need is love` meerdere Elvis`sen beschikbaar hadden, omdat de opnames doordeweeks waren konden we er nog één regelen, deze Elvis, die overigens nog niet op onze site staat, was te zien in de uitzending van zaterdag 6 februari.

Dit bericht is 1578 keer gelezen.

Geplaatst op: 09-02-2016 om 12:46u

Gemiddelde: 4/5
 

1 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Laatste Recensie
- Het optreden van de BB was een enorm succes waar nog veel over wordt nagepraat. Prima afspraken kunnen maken... (Lees meer)
> Net als... The Blues Brothers,
kreeg *****(5) sterren.
Andre Hazes lookalike, Duits, Johnny Depp lookalike, Friesland, The Blues Brothers imitator, Nederland, Robbie Williams imitator, Friesland, Michael Schumacher imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Koningin Maxima imitator, Thema-acts, Roy Orbison lookalike, Nederland, Frans Bauer en Marco Borsato lookalike, Oktoberfest, Koning Willem Alexander lookalike, Drenthe, Demis Roussos imitator, Duits, Alicia Keys imitator, Openingen, Michael jackson,Blues brother,Boney m,Beyonce,Rene froger,Dre hazes,Julio,Guus meeuwis,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335