Buikdanseres(sen) - Foppers in Concert

Buikdanseres(sen)

Buikdanseres(sen)

Een foto van Buikdanseres(sen)

15 minuten

Live

5255 keer (info)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", hieronder, kunt u ons een bericht sturen.

Boekingen

U wil Buikdanseres(sen) boeken, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven of Buikdanseres(sen) op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is.

Wij behandelen dit formulier als een aanvraag, een boeking is pas een boeking op het moment dat wij én u in het bezit zijn van een, door beide partijen, ondertekend contract. Derhalve kan aan dit formulier geen enig recht worden ontleend.

Als u uw e-mailadres juist opgeeft ontvangt u een kopie van dit formulier. Mocht u deze kopie niet binnen 15 minuten ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma.(Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Velden met een * zijn verplichte velden!

*

*

*

*

*

* (dd-mm-jjjj)

* (Gewenst tijdstip; bijv. 20:30)

Dit formulier kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een optreden van Buikdanseres(sen). Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: