Nieuwsbericht: Een nieuw jaar, een nieuw pand, een nieuwe site

Een nieuw jaar, een nieuw pand, een nieuwe site
Een foto bij het nieuwsbericht: Een nieuw jaar, een nieuw pand, een nieuwe site 01-01-2012 - Met de start van 2012 lanceren wij onze nieuwe website die, net als ons nieuwe kantoorpand, een hele vooruitgang en verbetering zal zijn.

Algemeen:

De opmaak van de website is frisser, de zwarte achtergrond heeft plaats gemaakt voor een witte achtergrond, er is gebruik gemaakt van heldere en vrolijke kleuren. Mede daardoor oogt de site ook rustiger.
We hebben geprobeerd de website ook overzichterlijker te maken, het is nu meteen duidelijk wat Foppers in Concert op een bepaalde pagina te bieden heeft, een overzichtelijk menu draagt hier ook enorm aan bij. De advertenties zijn verdwenen, er worden alleen nog maar banners opgenomen van partners of eigen producties, producten of diensten.

Prijzen:

Nieuw op de site is dat er vanafprijzen getoond worden, de getoonde act is vanaf de getoonde prijs te boeken, echter kunnen er nog bijkomende kosten zijn als reiskosten, die niet inclusief zijn, of dat er (beperkt) geluid bij inbegrepen is.

Social Media

We hebben de nieuwe site ook voorzien van links naar Social Media als Hyves, Facebook en Twitter, er zijn tweet-buttons en "Vind-ik-leuk" buttons opgenomen op de homepage, maar ook bij de biografieën van onze lookalikes, imitators en andere acts en op elke pagina vindt je een Google +1 button.

Om een en ander nog makkelijker te maken en sneller informatie op te kunnen vragen over een bepaalde act is bij elke biografie een directe maillink opgenomen en worden de telefoonnummers van Foppers in Concert weergegeven.

Er is dus ook in 2012 genoeg te zien én te doen op vernieuwde Foppers in Concert.nl site.

Dit bericht is 1192 keer gelezen.

Geplaatst op: 01-01-2012 om 00:00u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.3/5

3x gestemd
Mijn beoordeling: