Nieuwsbericht: Ook Barack Obama heeft een look-a-like

Ook Barack Obama heeft een look-a-like
Een foto bij het nieuwsbericht: Ook Barack Obama heeft een look-a-like 26-08-2008 - Ook al besef je dat het niet de echte Barack Obama is, toch krijg je wel even de kriebels als je de Cubaanse VS immigrant Gerardo Puisseaux van dichtbij ziet.

Als 2 druppels water lijkt Gerardo op de democratische presidentskandidaat Obama; van de brede glimlach tot het kroesig kapsel.

Gerardo werkte tot eind juni als constructiewerker in Miami tot hij met een online spaanstalige tv-station (America TeVe) in aanraking kwam. Vanaf dat moment is hij overal waar Barack Obama ook is. Zelfs in het Pepsi Center in Denver, Colorado waar de democraten een conventie hielden ter voorbereiding van de presidentsverkiezingen op 4 November was Gerardo aanwezig.

"We maken een soort van Reality-show" zei hij buiten het Pepsi Center tegen een aantal journalisten die hem tegen het lijf liepen. Met een zwaardere stem als die van Obama is hij geen sound-a-like.

Overal waar hij komt trekt hij de aandacht door zijn voorkomen.

"Ik wordt er soms best moe van dat mensen me aanspreken en vragen stellen, soms zelfs van politieke aard", ik zeg dan steeds dat ik Obama niet ben.

Een jaar geleden besefte Gerardo dat hij sterk leek op Barack Obama. En ook al zijn de Cubaans-Amerikanen in de minderheid in de democratische partij, als je vraagt of Gerardo een fan van Obama is, antwoord hij:"A fan of Obama? I love him!"

Bron: Yahoo News
Vertaling: Foppers in Concert

Dit bericht is 685 keer gelezen.

Geplaatst op: 26-08-2008 om 17:34u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: