Nieuwsbericht: Ingezonden verhaal: Ik luid de noodklok

Ingezonden verhaal: Ik luid de noodklok
Een foto bij het nieuwsbericht: Ingezonden verhaal: Ik luid de noodklok 19-08-2010 - Tja mensen ik heb er genoeg van.
Voor de mensen die mij kennen is dit geen nieuws, toch wil ik dit even kwijt.

Waarom, ik de noodklok luid.

Mensen het is gewoon een schande, men (en dan bedoel ik de Cafés, Zalen en wat allemaal nog meer) willen altijd live-artiesten hebben, maar willen er dan niet normaal voor betalen, ik krijg veel aanvragen binnen met de vraag; "Alex heb jij nog een artiest voor me, het moet wel pro-deo hoor" pro-deo betekend GRATIS.
Tja ik zal eens kijken, ik wil het de artiesten gewoon niet meer vragen, het kan niet meer. De auto loop ook niet op water en de orkestbanden zijn ook niet gratis.

Als een Café of zaal 3 artiesten boekt voor 2 keer een half uur op te treden, kost dat bij € 500,- per artiest € 1500,-. Stel, er komen 100 mensen dan is dat € 15,- per persoon, 5 keer een biertje en je hebt het er weer uit, is dat te veel gevraagd, nee toch ?!?

Ik vindt tenminste van niet, maar het moet altijd gratis. Ik zeg STOP, betaal gewoon, want als ik naar het Café ga kan ik ook niet zeggen: "mag ik deze keer gratis drinken", dan zeggen ze ook, Ja Daag.

Als de mensen die komen, niet de gezellige artiesten zien optreden, blijven ze de volgende keer ook weg.

Ik roep iedereen om je hard te maken voor live-muziek in het gezellige café op de hoek van de straat, maar ook tijdens feesten en evenementen in de buurt, de organisatie het volgende te zeggen: "Wij willen live muziek, boek eens een live-artiest"

Een pro-deo optreden is de dood voor de artiest, kom op, leven aan de live-artiesten.

Kijk maar eens op Gratisartiesten.nl

Dit bericht is 945 keer gelezen.

Geplaatst op: 19-08-2010 om 14:18u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: