Nieuwsbericht: Nederlandse Cristiano Ronaldo lookalike GEWEIGERD

Nederlandse Cristiano Ronaldo lookalike GEWEIGERD
Een foto bij het nieuwsbericht: Nederlandse Cristiano Ronaldo lookalike GEWEIGERD 09-06-2018 - Het leek zo mooi voor Mohammed uit Enschede: als lookalike van de Portugese voetballer Cristiano Ronaldo naar de Verenigde Staten voor een promotieklus voor het aankomende WK. De lucratieve klus gaat nu echter aan zijn neus voorbij.

De reden? Zijn visumaanvraag is afgewezen. "Dit duidt op racisme", zegt 'Ronaldo'.

De 28-jarige Mohammed lijkt veel op de Portugese wereldster. Niet voor niets wordt hij regelmatig ingehuurd voor promotionele activiteiten. Daarom ook wilde FOX Sports hem samen met lookalikes van Neymar en Lionel Messi naar Amerika halen, maar door die plannen gaat nu een streep. Mohammed is diep teleurgesteld. "Ik zou het verkeerde visum hebben aangevraagd."

Twijfels
Toen FOX Sports een advocaat inschakelde en een ander visum voor Mohammed regelde, werd opnieuw de toegang tot het land geweigerd. De reden? Er zijn twijfels of Mohammed niet langer in de Verenigde Staten wil blijven.

Ook het feit dat hij in 2012 bij zijn familie in Noord-Irak is geweest helpt niet mee. "Ik baal enorm en ben woest. Dit is een hele duidelijk vertoning", briest hij. Volgens de Enschedeër duidt het op racisme. "Er werd me zelfs gevraagd waarom ik Mohammed heet. Daar kan ik toch niets aan doen?"

De klus in de VS gaat nu aan zijn neus voorbij. "Zo zonde."

Bekijk hieronder zijn skills en luister naar zijn verhaal:


Bron: RTVOost / Telegraaf

Naar de lookalike van Cristiano Ronaldo

Dit bericht is 1373 keer gelezen.

Geplaatst op: 09-06-2018 om 10:01u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: