Notice: Undefined index: returnurl in /home/public/sites/www.foppersinconcert.nl/News/index.php on line 128

Notice: Undefined index: returnurl in /home/public/sites/www.foppersinconcert.nl/News/index.php on line 137
Foppers in Concert > Nieuws: Script wijzigingen en teller reset
Het logo van Foppers in Concert

Nieuws: Script wijzigingen en teller reset

Script wijzigingen en teller reset

Een foto bij het nieuwsbericht: Script wijzigingen en teller reset - Afgelopen maand heeft onze website-host, Mijndomein.nl, hun systemen aangepast en bijgewerkt naar de laatste software. Daar door hebben wij ook wat aanpassingen moeten doen aan onze site(s).

Het begon met een technisch verhaal van een upgrade van PHP 5.4 naar PHP 5.6. Omdat we tijdig en goed geïnformeerd werden hadden we redelijk snel de sites aangepast, echter kwamen we tijdens het aanpassen een aantal fouten tegen, met name in het verwerken van de tellers.

Bij de artiesten, op de homepage, bij nieuwsberichten en bij fotoalbums ging het soms mis, ook zijn er een aantal keer pagina's blijven "hangen" waardoor de tellers op die pagina's bleven door tellen.

Alle tellers zijn nu aangepast en hebben we besloten om alle tellers weer op 0 te zetten. De ratings en de facebook-likes blijven echter wel overal gewoon staan.

Kortom, zichtbaar is er niets veranderd voor de bezoeker, in de scripts is echter wel behoorlijk wat gewijzigd. We hopen dan ook dat er de meeste foutjes nu wel uit zijn en dat de gebruikerservaring toe zal nemen.

Vandaag, zaterdag 27 februari 2016, zijn om 15:00u de tellers op 0 gezet

Dit bericht is 1726 keer gelezen.

Geplaatst op: 27-02-2016 om 14:51u

Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Laatste Recensie
- Was een super optreden, hij was ruim op tijd en heeft een mooie show weggegeven! (Lees meer)
> Net als... Joe Cocker,
kreeg *****(5) sterren.
Arnold Schwarzenegger lookalike, Dubbelgangers, Madonna lookalike, Gelderland, Neil Diamond lookalike, Drenthe, Cher lookalike, My name is..., Prince lookalike, Utrecht, Dorus imitator, Bekende Nederlanders, Andre van Duin lookalike, Oktoberfest, The Village People imitator, Bekende Buitenlanders, Frans Duijts lookalike, Carnaval 2019, Rene Froger lookalike, Noord-Holland, Elvis Presley imitator, Noord-Holland, Abba,Max,Maxima,Robbie,Helene,Guus,Jose sep,Dolly parton,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335