Het logo van Foppers in Concert

Nieuws: Script wijzigingen en teller reset

Script wijzigingen en teller reset

Een foto bij het nieuwsbericht: Script wijzigingen en teller reset - Afgelopen maand heeft onze website-host, Mijndomein.nl, hun systemen aangepast en bijgewerkt naar de laatste software. Daar door hebben wij ook wat aanpassingen moeten doen aan onze site(s).

Het begon met een technisch verhaal van een upgrade van PHP 5.4 naar PHP 5.6. Omdat we tijdig en goed geïnformeerd werden hadden we redelijk snel de sites aangepast, echter kwamen we tijdens het aanpassen een aantal fouten tegen, met name in het verwerken van de tellers.

Bij de artiesten, op de homepage, bij nieuwsberichten en bij fotoalbums ging het soms mis, ook zijn er een aantal keer pagina's blijven "hangen" waardoor de tellers op die pagina's bleven door tellen.

Alle tellers zijn nu aangepast en hebben we besloten om alle tellers weer op 0 te zetten. De ratings en de facebook-likes blijven echter wel overal gewoon staan.

Kortom, zichtbaar is er niets veranderd voor de bezoeker, in de scripts is echter wel behoorlijk wat gewijzigd. We hopen dan ook dat er de meeste foutjes nu wel uit zijn en dat de gebruikerservaring toe zal nemen.

Vandaag, zaterdag 27 februari 2016, zijn om 15:00u de tellers op 0 gezet

Dit bericht is 1630 keer gelezen.

Geplaatst op: 27-02-2016 om 14:51u

Gemiddelde: 4/5
 

1 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Laatste Recensie
- Zaterdag 18 November optreden om 23.00 Foppers van Toppers was Barry White geboekt en werden de 110 personen... (Lees meer)
> Net als... Barry White,
kreeg *****(5) sterren.
The Andrews Sisters lookalike, Lookalikes, Charlie Chaplin imitator, Bekende Buitenlanders, Agnetha imitator, Limburg, Madonna lookalike, Zuid-Holland, Annie de Rooy lookalike, Belgie, Queen imitator, Imitators, Diana Ross lookalike, Drenthe, Andre van Duin imitator, Voordelig, Zangeres zonder Naam lookalike, Overijssel, Laurel and Hardy imitator, Groningen, Jaap Stam lookalike, Dubbelgangers, Robbie,255,Floppers,Blues brothers,Bloose brothers,Bloose,Frans bauer,Andrea bocelli,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335