Nieuwsbericht: Formule 1 Vaderdagactie Diemen

Formule 1 Vaderdagactie Diemen
Een foto bij het nieuwsbericht: Formule 1 Vaderdagactie Diemen 21-06-2009 - Zaterdag 20 juni werd er in het Winkelcentrum Diemerplein in Diemen een vaderdagactie gehouden. Het Diemerplein Formule 1 Spektakel voor snelle vaders! Natuurlijk waren ook de kinderen welkom.

Van 12.00 uur tot 17.00 uur was het winkelcentrum omgetoverd tot een walhalla voor vaders. Er stond een plaatselijk verzamelaar van miniatuur auto's en voor de liefhebbers ook een verzamelaar van oude brommertjes.

Maar het mooiste van alles was toch wel de Formule 1 auto. Deze stond midden in het winkelcentrum uitgestald en was tevens een race-simulator. Iedereen kon hier zijn rijvaardigheid laten zien of testen. Voor de 10 snelste tijdrijders werd er een waardebon uitgereikt van € 25,-.

Ook kon iedereen op de foto met de lookalike van Michael Schumacher en zijn Grid Girl. Deze foto's werden gemaakt met een camera van een fotoshop die gevestigd is in het winkelcentrum, en voor € 1,- per stuk werden deze foto's verkocht. Een zeer geslaagde vaderdag-actie dus....!

Bekijk hier de foto's:
Diemerplein Formule 1 Spektakel voor snelle vaders!

Dit bericht is 1153 keer gelezen.

Geplaatst op: 21-06-2009 om 19:00u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: