Nieuwsbericht: De stand van zaken bij Foppers in Concert

De stand van zaken bij Foppers in Concert
Een foto bij het nieuwsbericht: De stand van zaken bij Foppers in Concert 19-03-2009 - Nu eens nieuws uit het hart van Foppers in Concert. We willen je graag laten weten wat ons bezig houdt en hoe het er momenteel bij Foppers in Concert voor staat.

Zoals velen ondertussen wel zullen weten zitten we al midden in de voorbereidingen voor de verhuizing in mei 2009. We gaan dan eindelijk van een kleine tuinkamer, die overigens ook als technische dienst én testruimte voor RMS-Tilburg in gebruik is, naar een heuse kantoorruimte die deel uitmaakt van een woon-werk combinatie waarin we samen met RMS-Tilburg onze bedrijfsvoering gaan voort zetten. We gaan echter wel het Tilburgse verlaten, maar krijgen er wel het mooie dorp Riel voor terug.

Het gaat ook zéér voorspoedig met het kantoor; We krijgen zo'n 5 á 10 aanvragen per week voor verschillende acts en houden daar steeds zo'n 2 serieuze opties aan over. Op dit moment komen er ook al behoorlijk wat aanvragen voor Carnaval 2009 binnen. Maar het mag natuurlijk altijd drukker!

Via dit nieuwsbericht willen we iedereen, voor zover ze dat nog niet zijn, vragen om 'Foppers Friend' te worden. Als 'Foppers Friend' heb je toegang tot een afgeschermd deel, waar je extra foto's, filmpjes en geluidsfragmenten kan vinden, ook kun je als 'Foppers Friend' reacties / referenties / recenties plaatsen bij je favoriete artiest(en). Via de Friends-Pagina kun je ook je vrienden uitnodigen om 'Foppers Friend' te worden. En dat wordt steeds interessanter.

HOEZO?

Wij van Foppers in Concert willen onze 'Friends' belonen, natuurlijk stellen we daar wel een paar voorwaarden aan. We willen graag samen met onze nieuwsbriefontvangers en bezoekers van Foppers in Concert.nl ons bedrijf tot een grote hoogte brengen. We willen in beginsel meer dan 1000 'Friends', die met regelmaat de site bezoeken, (serieuze) reacties bij artiesten plaatsen of iets in het gastenboek zetten. Mochten we die 1000 'Friends' halen dan organiseren wij in 2009 of 2010 een groots evenement waar een behoorlijk aantal look-a-likes, imitators en dubbelgangers zal optreden, de toegang zal dan, uiteraard, voor 'Foppers Friends' gratis zijn. Helpen jullie ons daarbij?

Dus... Zin in een feestje: Laat iedereen die je kent 'Foppers Friend' worden!

Foppers in Concert

Dit bericht is 637 keer gelezen.

Geplaatst op: 19-03-2009 om 07:08u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 5.0/5

1x gestemd
Mijn beoordeling: