Andre Hazes lookalike / imitator (30) - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Andre Hazes lookalike / imitator (30)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3842 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De act van deze Look a Like is een natuurgetrouwe, respectvolle impersonatie van de enige, echte Andre Hazes. Qua kleding en uiterlijk is hij bijna een exacte kopie van het origineel. Zelfs het bier wordt in de act geïntegreerd.
Deze Look a Like is bij toeval zijn act als Andre Hazes gaan doen, omdat veel mensen tegen hem zeiden dat hij er, qua uiterlijk, sprekend op leek. Zijn allereerste optreden ging zo perfect dat het publiek eerst niet eens in de gaten had dat er een Look a Like stond te zingen in plaats van Andre.
Overal waar hij komt gaat het dak van de tent en kan het publiek uitgebreid meezingen op het bekende Hazes repertoire!

X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.1/5
9x gestemd
Mijn beoordeling: