Robert ten Brink lookalike / imitator

Robert ten Brink lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Robert ten Brink

In overleg

Live

3361 keer (info)


aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop "informatie", hieronder, kunt u ons een bericht sturen.

Biografie

Hij is de winnaar van dé imitatietalentenjacht van RTL 4 ‘De Casting Kantine’ en speelde vervolgens in het 12de seizoen van ‘De TV Kantine’. Ricardo Ras is met zijn populaire imitatie op Robert ten Brink door Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap uitgeroepen tot de beste imitator. Ook Robert ten Brink zelf was onder de indruk.
Zijn stem, de maniertjes, zijn mimiek: als Ricardo in de huid kruipt van Dr. Love, Robert ten Brink dan zit je gewoon in een aflevering van All You Need is Love of Weekend Miljonairs. Feilloos weet hij een van de grootste en bekendste namen uit de Nederlandse showbizz neer te zetten.

All You Need is… Ricardo Ras
Het (weer) in contact komen met uw zakenrelaties, uw event aan elkaar laten praten, een opening laten verrichten of samen met ‘Robert’ een andere ludieke actie uit zetten. Het kan allemaal. U kunt Ricardo Ras boeken als Robert ten Brink imitator.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Keywords:
Robert ten Brink Imitator, Robert ten Brink Sound-a-like, Robert ten Brink Lookalike, De Casting Kantine, De TV Kantine,
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4/5

1x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: