Net als... Mr. Soul - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Net als... Mr. Soul

Een foto van Net als... Mr. Soul
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5340 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.449,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Mr. Soul kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De enige échte Mr. Soul is terug! Jarenlang heeft hij op vele plekken in binnen- en buitenland succesvolle optredens mogen verzorgen als Mr. Soul. En nu heeft hij besloten het podium weer te betreden op veler verzoek van de markt.
Zie, hoor en voel nog één keer de sfeer van "A Real Saturday Night Fever". Hits als "Night Fever, Staying alive, You should be dancing, Disco Inferno en I´m a soulman" passeren in een hoog tempo. Met zijn fantastische stemgeluid, zijn unieke outfit en de overbekende megahits uit de 70´s staat Mr. Soul garant voor een onvergetelijk topoptreden!
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: