Net als... Mista Beatz - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Net als... Mista Beatz

Een foto van Net als... Mista Beatz
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1858 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Mista Beatz kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Mista Beatz, de dance sensatie van dit moment. Deze stoere verschijning doet menig vrouwen hart sneller slaan.
En dat komt goed uit.Want het tempo waarin Mista Beatz zijn vocalen ten gehoren brengt wordt flink opgeschroefd.Een aantal dance krakers als "Love is gone" van David Guetta, "Pump it up" van Danzel en "Make Luv" van Room 5 komen als een formule 1 wagen de dansvloer opgesneld. Stil zitten is geen optie!!! Met deze opzwepende act is uw feest gegarandeerd van een volle dansvloer.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: