Foppers in Concert

Net als... Benny Bergamo - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Net als... Benny Bergamo

Een foto van Net als... Benny Bergamo
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3751 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Benny Bergamo kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW

Biografie

Met Benny Bergamo beleefd u een hilarische half uurtje. Benny is kermis exploitant in hart en nieren. Met zijn befaamde RUPS reist hij de hele Benelux door. Benny zingt zelf de grootste en foutste hits in zijn mega populaire kermis attractie. In de wintermaanden verdiend Benny een centje bij als skileraar. Eenmaal van de latten af kan Benny het niet laten om even de sfeer te zetten in de Skihut. Dezelfde kaskrakers die we van hem gewend zijn maar nu voorzien van een stevige dreun. Een Apr├ęs ski act van het hoogste niveau.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
E-mail:
Bericht:
Gemiddelde: 5.0/5
1x gestemd
Mijn beoordeling: