Claire en Marjolein als The Santababies - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Claire en Marjolein als The Santababies

Een foto van Claire en Marjolein als The Santababies
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1117 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Claire en Marjolein als The Santababies kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

The Santababies, Carly en Kathy, gaan kleine uitstapjes maken en nemen u mee naar hun winter-wonder-wereld.
De adventkalender speelt daarin een grote rol. Uw gasten mogen een nummer kiezen uit de adventkalender en krijgen dan een presentje, liedje, gedichtje te zien en te horen.

Samen met uw gasten worden de kaarsjes en wierookstokjes aangestoken en worden de mooiste kerstliedjes ten gehore gebracht.

Het repertoire bestaat o.a. uit Jingle Bells, Rudolph the red-nosed reindeer, Santa Baby, It´s the most wonderfull world en Dreaming of a white xmas.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.3/5
3x gestemd
Mijn beoordeling: