Boney M lookalike / imitator - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Boney M lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 2777 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Boney M kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

By the rivers of Babylon, Daddy Cool en Ma Baker. Kent u ze nog?
Zoals de naam al doet vermoeden is dit ruim een half uur knallen op de grootste hits van Boney M, maar dan in een ander jasje, een blanke Bobby Farrel is born!

Twee prachtige dames met mooie stemmen en danspasjes die het publiek zo oppikt in combinatie met de meest humoristische dansmoves van "onze Bobby" staan garant voor een half uur vol humor en opzwepende dansmuziek. Een lust voor oog en oor.
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.3/5
14x gestemd
Mijn beoordeling: