Anouk lookalike / imitator - Biografie

Het logo van Foppers in Concert

Anouk lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3002 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.295,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Anouk kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Ze is verkoopster in een bruidmodezaak. Maar....in het weekend gaan de remmen los en kruipt ze in de huid van Anouk.
Deze Look a Like heeft een krachtige maar ook zeer gevoelige stem en laat vele mensen geloven dat Anouk op het podium staat.Ze is bekend van het programma "In de huid van" waarbij ze in de finale terecht kwam.Jammer genoeg heeft ze deze niet gewonnen,maar de optredens zijn steeds beter geworden.Dus zoek je Anouk....boek je ze bij Foppers in Concert!
X
Het WhatsApp-logo

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Gemiddelde: 4.2/5
9x gestemd
Mijn beoordeling: