Gerard Joling lookalike / imitator - Foppers in Concert

Gerard Joling lookalike / imitator

Gerard Joling lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Gerard Joling

30 minuten

Live

20942 keer (info)

€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Gerard Joling kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Boekingen

U wilt de lookalike / imitator van Gerard Joling boeken, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven of de lookalike / imitator van Gerard Joling op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is.

Wij behandelen dit formulier als een aanvraag, een boeking is pas een boeking op het moment dat wij én u in het bezit zijn van een, door beide partijen, ondertekend contract. Derhalve kan aan dit formulier geen enig recht worden ontleend.

Als u uw e-mailadres juist opgeeft ontvangt u een kopie van dit formulier. Mocht u deze kopie niet binnen 15 minuten ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma.(Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Velden met een * zijn verplichte velden!

*

*

*

*

*

* (dd-mm-jjjj)

* (Gewenst tijdstip; bijv. 20:30)

Dit formulier kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een optreden van de lookalike / imitator van Gerard Joling. Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Deze acts zijn wellicht óók interresant: