Freddie Mercury lookalike / imitator - Foppers in Concert

Freddie Mercury lookalike / imitatorFreddie Mercury lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van Freddie Mercury

25 minuten

Live

14379 keer (info)

1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als...Freddie Mercury kunt u via de knop "informatie", hieronder, ons een bericht sturen.

Excl. 9% BTW

Biografie

Niet alleen de stem maar ook de gelijkenis van deze imitator en lookalike van Freddie Mercury is fascinerend.
Na een behoorlijk aantal optredens en zijn deelname aan het tv-programma My Name is..., weten we zeker dat deze lookalike en imitator de populariteit van Queen en de leadzanger van deze Britse topformatie Freddie Mercury weer zal doen herleven.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Het kan ook via WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
WhatsApp - Email - Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

WhatsApp
E-mail
Messenger

Keywords:
Freddie Mercury Look a Like, Freddie Mercury Dubbelganger, Freddie Mercury Imitator, Freddie Mercury Sound a like, Barcelona, We will rock you, Freddie Mercury, Seventies, Eighties, Themafeesten, My Name is Freddie Mercury, Queen, We are the Champions, Top2000 2012, Sound-a-like
Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo Het Copylink-logo
Gemiddelde: 4.2/5

29x gestemd
Mijn beoordeling:
Deze acts zijn wellicht óók interresant: