Het logo van Foppers in Concert

Artiesten - WK-Voetbal 2014

WK-voetbal 2014 in Brazilië

Het WK-voetbal 2014 in Brazilië start op 12 juni 2014, zodra het speelschema bekend is zullen wij deze hier weergeven.

Onderstaand ziet u een tiental geslecteerde acts, waarvan wij denken dat ze uitermate geschikt zijn voor de festiviteiten rond het WK! Leuke, betaalbare optredens, vóór, tijdens en na een wedstrijd.

Een foto van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1390 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (3x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De Hollandse Tijden Meiden brengen een muzikaal theatraal spektakel dat doet denken aan de mooie oude tijd. Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch.

Een foto van DJ / Drive-in Show
Duur: 5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 1345 keer (info)
Reviews:
 4.6/5 (5x)
Prijs:
Vanaf:
€ 495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van DJ / Drive-in Show kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.

Een foto van de lookalike en imitator van  Andre Hazes
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1174 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (15x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Andre Hazes kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Qua stem lijkt deze Imitator griezelig veel op Andre Hazes. Het digitale magazine West Friesland heeft onlangs in een poll aan haar lezers gevraagd naar de beste Hazes imitator.Hij komt hier overtuigend als winnaar uit de bus. Het officiële gastenboek van hem staat vol lovende kritieken. Deze vinden we ook terug in de diverse dag- en weekbladen.

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Bauer
Duur: 30 á 35 minuten
Live: Live
Gezien: 2223 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Frans Bauer kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De meest succesvolle look-a-like en imitator van Frans Bauer, heeft sinds 2004 op diverse podia en vele feesten opgetreden. Met zijn Frans Bauer performance treedt hij op bij allerlei gelegenheden: van intieme familiefeestjes tot voor 28.000 mensen in het Willem II stadion in Tilburg. Hij maakt van elk optreden een feest, hij brengt de grote én de minder grote fans van Frans in beweging. Én in de war: is hij het echt of niet? De gelijkenis is uitzonderlijk, want hij heeft niet alleen de looks van Frans Bauer, maar ook zijn stem.

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Bauer en Marco Borsato
Duur: 30 a 45 minuten
Live: Live
Gezien: 2229 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (29x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Frans Bauer en Marco Borsato kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De echte Frans en Marco hebben een commercial, de look-a-likes een spetterende, maar vooral unieke act!

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Duijts
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2290 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (21x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
De looks van Frans Duijts hebben is één. Maar daadwerkelijk ook zijn nummers goed kunnen zingen, kan hij als de enige echte Frans Duijts Look a Like, of moeten we zeggen imitator.

Een foto van de lookalike en imitator van  Gerard Joling
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4035 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (32x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Gerard Joling kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor één! Op professionele wijze maakt hij van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!

Een foto van de lookalike en imitator van  Jan Smit
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1516 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
€ 895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Jan Smit kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
In deze speciale act zingt deze Jan Smit Imitator met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem, alle hits van deze populaire zanger.

Een foto van de lookalike en imitator van  Marco Borsato
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3812 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (27x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Marco Borsato kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
100% Live. 100% Emotie. 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door hem ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat.

Een foto van Net als... Rudi Rozenberg
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2012 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (17x)
Prijs:
Vanaf:
€ 895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Rudi Rozenberg kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Rudi Rozenberg fur die shönste tagen das jahre! Een zeer talentvolle zoon uit de familie Rozenberg gaat de roots van zijn familie achterna. Rudi Rozenberg is in korte tijd bekend geworden met een van zijn hits ‘Ich bin die Rudi aus Tirol’.

Gemiddelde: 4.1/5
 

17 stemmen

Mijn beoordeling:
Gordon imitator, Carnaval 2017, Elvis Presley lookalike, Overijssel, Koningin Maxima lookalike, Groningen, Paul de Leeuw lookalike, Koninklijk Huis, Laurel and Hardy lookalike, Flevoland, Tom Jones imitator, Groningen, Sean Connery imitator, Zuid-Holland, Agnetha lookalike, Dubbelgangers, Cristiano Ronaldo imitator, Figuranten, Mick Jagger lookalike, Drenthe, Jack Sparrow lookalike, Lookalikes, Michael jackson,Blues brother,Boney m,Beyonce,Rene froger,Dre hazes,Julio,Guus meeuwis,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335