Foppers in Concert

WK-voetbal 2014 in Brazilië

Het logo van Foppers in Concert

Het WK-voetbal 2014 in Brazilië start op 12 juni 2014, zodra het speelschema bekend is zullen wij deze hier weergeven.

Onderstaand ziet u een tiental geslecteerde acts, waarvan wij denken dat ze uitermate geschikt zijn voor de festiviteiten rond het WK! Leuke, betaalbare optredens, vóór, tijdens en na een wedstrijd.

Een foto van de lookalike en imitator van  Andre Hazes
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5713 keer (info)
Reviews:
 4.4/5 (16x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Deze imitator staat al ruim 20 jaar op het podium met nummers van André Hazes senior. Met liefde voor het repertoire zingt hij met volle overtuiging de nummers.

Een foto van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2465 keer (info)
Reviews:
 4.5/5 (4x)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van als de Hollandse Tijden Meiden kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
De Hollandse Tijden Meiden brengen een muzikaal theatraal spektakel dat doet denken aan de mooie oude tijd. Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch.

Een foto van DJ / Drive-in Show
Duur: 5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2319 keer (info)
Reviews:
 4.6/5 (5x)
Prijs:
Vanaf:
495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Bauer en Marco Borsato
Duur: 30 a 45 minuten
Live: Live
Gezien: 3880 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (29x)
Prijs:
Vanaf:
1.795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Frans Bauer en Marco Borsato kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
De echte Frans en Marco hebben een commercial, de look-a-likes een spetterende, maar vooral unieke act!

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Bauer
Duur: 30 á 35 minuten
Live: Live
Gezien: 5093 keer (info)
Reviews:
 4.4/5 (11x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Frans Bauer kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Altijd al fan van Frans Bauer geweest? Altijd al graag gewild dat hij een feestje kwam maken bij jou op locatie, maar nooit het budget gehad? Dan is dit nu het juiste moment! Dit is dé Look a Like van Frans Bauer in Nederland, zowel in zijn stemgeluid als in zijn voorkomen. Hij is al jaren actief met zijn optredens in Nederland en België en bekend van televisie. Deze look a like lijkt niet alleen op Frans, als artiest is hij gewoon Frans!

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Duijts
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 8962 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (21x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
De looks van Frans Duijts hebben is één. Maar daadwerkelijk ook zijn nummers goed kunnen zingen, kan hij als de enige echte Frans Duijts Look a Like, of moeten we zeggen imitator.

Een foto van de lookalike en imitator van  Gerard Joling
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 7729 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (32x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Gerard Joling kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor één! Op professionele wijze maakt hij van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!

Een foto van de lookalike en imitator van  Jan Smit
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3264 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Jan Smit kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
In deze speciale act zingt deze Jan Smit Imitator met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem, alle hits van deze populaire zanger.

Een foto van de lookalike en imitator van  Marco Borsato
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 6870 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (28x)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Marco Borsato kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
100% Live. 100% Emotie. 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door hem gegrepen, zodat een dansende massa ontstaat.

Een foto van Net als... Rudi Rozenberg
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3457 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (18x)
Prijs:
Vanaf:
895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Rudi Rozenberg kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 9% BTW
Rudi Rozenberg fur die shönste tagen das jahre! Een zeer talentvolle zoon uit de familie Rozenberg gaat de roots van zijn familie achterna. Rudi Rozenberg is in korte tijd bekend geworden met een van zijn hits "Ich bin die Rudi aus Tirol".

Gemiddelde: 4.1/5
18x gestemd
Mijn beoordeling: