Nieuwsbericht: Lookalikes in Hollandís Got Talent

Het logo van Foppers in Concert

Lookalikes in Hollandís Got Talent

Een foto bij het nieuwsbericht: Lookalikes in Hollandís Got Talent 04-11-2013 - Op zaterdag 2 november zond RTL4 weer een aflevering uit van Hollands Got Talent. In deze uitzending zat een nogal mysterieuze act; 6 mensen verkleed als monnik en met maskers op.

Na een kort, mysterieus, intro muziekje, onthulde de eerste "monnik" zich; Christiano Ronaldo. Hij gaf een kleine voetbalshow, en daarna was het de beurt aan "monnik" nummer twee. Onder het tweede pak en masker kwam Tina Turner vandaan, zij zong een stuk uit "Simply the Best". Daarna onthulde "monnik" nummer 3 zich. Dit was Snoop Dogg. Hij rapte een stukje uit "Drop it like its hot". "Monnik" 4, rukte zijn kleding af en kwam in actie. Arnold Schwarzenegger, belaagde de jury. Gelukkig maakte de vijfde "monnik" het weer goed, Andre Hazes, zong een stukje van "Zij gelooft in mij" en danste zelfs even met "monnik" nummer 6, dit bleek niemand minder dan Chantal Janzen, een van de juryleden van Hollands Got Talent, te zijn.

De jury vond het een leuk, verrassend, optreden en deze 6 lookalikes zijn dan ook door naar de volgende ronde.

Om verschillende redenen hebben wij (nog) niet alle lookalikes, die deelnamen aan deze act, in ons bestand zitten. De lookalikes van Snoop Dogg en Chantal Janzen hebben we (nog) niet en van Tina Turner en Andre Hazes hebben we een aantal andere lookalikes en imitators, dan die meededen in Hollands Got Talent, bovendien zingen ůnze acts wťl live, voor zover dat van toepassing is.

Het optreden afgelopen zaterdag, was een remake van een act uit Brittains Got Talent uit 2010.

Wij vonden het in ieder geval leuk om na al die jaren van voorbereiding toch eens de Nederlandse versie te zien.

Klik hier voor de Nederlandse Versie.

En bekijk hier de orginele, Engelse, versie:Dit bericht is 1736 keer gelezen.

Geplaatst op: 04-11-2013 om 12:25u

Deel:
Het Whatsapp-logo Het Linkedin-logo
Gemiddelde: 4.5/5

2x gestemd
Mijn beoordeling: