Het logo van Foppers in Concert

Prinses Beatrix lookalike / imitator - Boekingen

Prinses Beatrix lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: Maximaal 60 minuten
Live: Live
Gezien: 2579 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Prinses Beatrix kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Boekingen

U wilt de lookalike / imitator van Prinses Beatrix boeken, vul dan onderstaand formulier verder in en wij doen ons uiterste best, om U binnen 12 uur een duidelijk antwoord te geven of de lookalike / imitator van Prinses Beatrix op de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar is.

Wij behandelen dit formulier als een aanvraag, een boeking is pas een boeking op het moment dat wij Ún u in het bezit zijn van een, door beide partijen, ondertekend contract. Derhalve kan aan dit formulier geen enig recht worden ontleend.

Als u uw e-mailadres juist opgeeft ontvangt u een kopie van dit formulier. Mocht u deze kopie niet binnen 15 minuten ontvangen, dan is er waarschijnlijk iets misgegaan met het invoeren van uw e-mailadres. Verstuurt u dan alstublieft het formulier opnieuw of gebruik uw eigen e-mailprogramma.(Met deze controle weet u zeker dat we u op uw adres kunnen beantwoorden).

Velden met een * zijn verplichte velden!

Naam: *
E-mail: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon:
Mobiel:
Event:
Datum: * (dd-mm-jjjj)
Tijdstip: (Gewenst tijdstip; bijv. 20:30)
Locatienaam:
Locatieplaats:
Notititie:
Spamcode:!
*

Dit formulier kunt u gebruiken om een aanvraag in te dienen voor een optreden van de lookalike / imitator van Prinses Beatrix. Gebruikt U liever Uw eigen E-mail programma, klik dan hier: zelf een E-mail versturen.

Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Prinses Beatrix, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Prinses Beatrix.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Prinses Beatrix of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Prinses Beatrix.
4: Boekingen = U wil Prinses Beatrix meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Aretha Franklin lookalike, Flevoland, Bob de Rooy imitator, Bekende Nederlanders, Annie de Rooy imitator, Limburg, Boy George lookalike, Leuke acts, Eddy Wally lookalike, Duits, Der Heino lookalike, Friesland, Marco Borsato imitator, Nederlandstalig, Arnold Schwarzenegger lookalike, Voordelig, Charlie Chaplin lookalike, Overijssel, Jaap Stam lookalike, Thema-acts, Sugar Lee Hooper imitator, Figuranten, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335