Het logo van Foppers in Concert

Bono lookalike / imitator - Biografie

Bono lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2581 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.649,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Bono kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Toen deze persoon 10 jaar oud was had hij al door dat U2 iets bijzonders had. Een tekening gemaakt op de lagere school bewijst dit.
Hij bespeelde in die tijd geen enkel instrument maar zong soms op feesten in een a-capella trio. Later leerde hij gitaar, piano en bluesharmonica. Hij deed in 1994 mee aan een regionale talentenjacht en bereikte daar de tweede plaats. In de jaren daarna sloot hij zich bij diverse bands aan. Zijn vrienden noemden hem Bono omdat zijn stem nagenoeg het zelfde klonk.

In 2005 bereikte hij de tweede finaleplaats als Bono in een TALPA variant van Henny Huisman´s Soundmixshow. Sinds die tijd is hij een veel gevraagd artiest in binnen en buitenland. Hij treedt op als zijnde Bono op bedrijfs- en privefeesten, beursevenementen, jubileumfeest enz.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.3/5
 

30 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Bono, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Bono.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Bono of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Bono.
4: Boekingen = U wil Bono meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Shirley Bassey imitator, Flevoland, Frans Bauer imitator, Oktoberfest, Bob Dylan lookalike, Zeeland, Jannes imitator, Nederlandse Zangers, Helene Fischer imitator, Zeeland, Andre Hazes lookalike, Figuranten, Robbie Williams imitator, Voordelig, Alicia Keys lookalike, Gelderland, Michael Schumacher imitator, Utrecht, Andre van Duin imitator, Flevoland, Annie de Rooy imitator, Voordelig, Marciano martie,Hélène ,Robbie williams,Agnetha,Guus m,Robbie,Anouk,Gaga,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335