Het logo van Foppers in Concert

Gerard Joling lookalike / imitator - Biografie

Gerard Joling lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4033 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Gerard Joling kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor één! Op professionele wijze maakt hij van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!
De Look & Sound a like van de populairste zanger, presentator en entertainer van dit moment zal uw publiek vermaken met een 30 minuten durend, sensationeel LIVE optreden. Hij neemt het podium in beslag. Hij knalt tijdens elk optreden. Vele hits komen, afgewisseld met de welbekende hilariteit, voorbij. Zijn stemgelijkenis, de outfits, de looks, en de humor komen vrijwel exact overeen met het origineel. Het optreden brengt een spetterende show met veel glitter en glamour! Het publiek wordt getrakteerd op een waar meezingfestijn.

Een kleine selectie van wat u te wachten staat: Ik Hou D’r Zo Van, Zing Met Me Mee,Songfestival Medley, Liefde Op Het Eerste Gezicht, Er Hangt Liefde In De Lucht, Dan Voel Je Me Beter en natuurlijk de superhit: Maak Me Gek! Zijn podiumpresentatie, en stemgelijkenis zorgen er voor dat hij in de huid van Gerard Joling veelgevraagd is op festivals en events, maar ook op feesten en partijen als afsluiter van een fantastische avond. Dus: inhaken en meedeinen!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.3/5
 

32 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Gerard Joling, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Gerard Joling.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Gerard Joling of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Gerard Joling.
4: Boekingen = U wil Gerard Joling meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Laurel and Hardy imitator, Drenthe, Christina Aguilera imitator, Lookalikes, Jaap Stam imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Koningin Maxima lookalike, The winner takes it all!, Andre van Duin imitator, Noord-Holland, Michael Jackson lookalike, Noord-Holland, The Village People lookalike, Zeeland, Koning Willem Alexander imitator, Overijssel, Barry White imitator, Thema-acts, Amy Winehouse lookalike, Nederland, Penelope Cruz lookalike, Zeeland, Michael jackson,Blues brother,Boney m,Beyonce,Rene froger,Dre hazes,Julio,Guus meeuwis,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335

Foppers in Concert

Foppers in Concert - Chat Beschikbaar

Foppers in Concert - Chat NIET Beschikbaar