Het logo van Foppers in Concert

Bob de Rooy lookalike / imitator - Biografie

Bob de Rooy lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 3319 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.349,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Bob de Rooy kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Sprankelend entertainment tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften, feestavonden, vrijgezellenparty´s... en in het café op de hoek.
Het publiek raakt direct betrokken bij Bob´s Bingo, Safe Negerzoenen, en het Ritmisch Sensueel Komkommer-eten. Maar natuurlijk zingt hij ook een aantal van uw favoriete nummers waarbij "Vlieg met me mee naar de regenboog" uiteraard niet ontbreekt. Uiteraard kunnen voor elke gelegenheid speciale teksten en nummers worden geproduceerd.

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.1/5
 

11 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Bob de Rooy, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Bob de Rooy.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Bob de Rooy of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Bob de Rooy.
4: Boekingen = U wil Bob de Rooy meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Aretha Franklin lookalike, Koningsdag 2017, Bob Dylan lookalike, Feesten, Guus Meeuwis lookalike, Thema-acts, Marco Borsato imitator, Leuke acts, Lady Gaga lookalike, Zuid-Holland, Michael Buble imitator, Bekende Nederlanders, Caro Emerald imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Boney M lookalike, Engelstalig, Bono lookalike, Figuranten, Sean Connery lookalike, Noord-Holland, Koning Willem Alexander lookalike, Engelstalig, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335