Het logo van Foppers in Concert

Paul de Leeuw lookalike / imitator - Biografie

Paul de Leeuw lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2208 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Paul de Leeuw kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Voor wie alles al heeft gezien en gehoord kunnen wij zeggen dat we een nieuwe top-act in huis hebben. Hij is de dubbelganger en nog gekker dan de echte Paul de Leeuw. Met zijn vertolking van o.a. de Regenboog, De schreeuw van de Leeuw en Ik heb je lief is het of de echte op het podium staat!
Aangevuld met de nodige humor van Annie en Bob de Rooy en hits als Country Roads en Manuela zet hij elke zaal volledig op z´n kop!
Hij was ook finalist in de Nederlandse Soundmixshow van Henny Huisman.
Deze act is bijzonder geschikt in feesttenten, café´s en voor bedrijfsfeesten. Ook voor openingen en presentatie doeleinden.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
 

29 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Paul de Leeuw, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Paul de Leeuw.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Paul de Leeuw of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Paul de Leeuw.
4: Boekingen = U wil Paul de Leeuw meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Roy Orbison imitator, Nederlandse Zangeressen, Jan Smit imitator, The winner takes it all!, Bruce Willis lookalike, Buitenlandse Zangers, Lady Gaga lookalike, Voordelig, Jaap Stam lookalike, Overijssel, Caro Emerald lookalike, Friesland, Frans Bauer en Marco Borsato imitator, Nederlandstalig, Max Verstappen lookalike, Duits, The Adams Family imitator, Gelderland, Tina Turner imitator, Flevoland, Freddie Mercury imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Agnetha,Guus m,Robbie,Anouk,Gaga,F5ve,F%ve,F!ve,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335