Het logo van Foppers in Concert

Arnold Schwarzenegger lookalike / imitator - Biografie

Arnold Schwarzenegger lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: tot 3,5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 2860 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Arnold Schwarzenegger kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Hier is Arnold Schwarzenegger..! Mensen staan versteld van de gelijkenis met de krachtpatser. In 1991 gebeurde het voor deze Look a Like. Op een vakantie in Amerika besloot hij zijn snor af te scheren en zijn haar te veranderen.
Vanaf dat moment herkenden mensen hem als één van de grootste sterren van Hollywood: Arnold Schwarzenegger! Ook zijn vrouw kon haar ogen niet geloven, en gaf hem terug in Nederland als verrassing op voor een look-a-like wedstrijd. Hij werd vierde en sinds die dag besloot hij om een professionele look-a-like te worden. Een look-a-like die ook nog eens gek is van zijn idool!

Ideaal voor openingen, filmspots, maar ook als bezienswaardigheid, meet and greet....

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.3/5
 

11 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Arnold Schwarzenegger, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Arnold Schwarzenegger.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Arnold Schwarzenegger of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Arnold Schwarzenegger.
4: Boekingen = U wil Arnold Schwarzenegger meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
The Adams Family imitator, The winner takes it all!, Arnold Schwarzenegger imitator, Oktoberfest, Vader Abraham lookalike, Koningsdag 2017, Tina Turner lookalike, Bekende Nederlanders, Bruce Willis lookalike, Thema-acts, Roy Orbison lookalike, Zuid-Holland, Penelope Cruz lookalike, Imitators, Michael Buble lookalike, Drenthe, Urbanus lookalike, Feesten, Barry White imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Koning Filip imitator, Drenthe, Robbie,255,Floppers,Blues brothers,Bloose brothers,Bloose,Frans bauer,Andrea bocelli,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335