Het logo van Foppers in Concert

Aretha Franklin lookalike / imitator - Biografie

Aretha Franklin lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2087 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.149,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Aretha Franklin kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Enthousiaste, professionele en bovenal een knaller van een zangeres. Ze heeft in 1993 meegedaan aan de soundmixshow van Henny Huisman. Dit optreden heeft haar bekendheid gegeven. Zij zet een geweldige performance neer van o.a. Aretha Franklin.
Vanaf het moment dat zij op de bühne staat speelt ze met het publiek en blijft hen boeien. Gekleed in een prachtige jurk, een nachtegaal van een stem en de juiste uitstraling maakt zij het optreden tot een succes.
Yes.... Lady Soul is back on the front.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
 

10 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Aretha Franklin, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Aretha Franklin.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Aretha Franklin of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Aretha Franklin.
4: Boekingen = U wil Aretha Franklin meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Queen lookalike, Bekende Buitenlanders, Andre van Duin lookalike, Lookalikes, Jack Sparrow imitator, Lookalikes, Spice Girls lookalike, Nederlandstalig, Sting imitator, Leuke acts, Sugar Lee Hooper imitator, Drenthe, Bob Dylan imitator, Zeeland, Elvis Presley imitator, Groningen, Geert Wilders lookalike, The winner takes it all!, Bono lookalike, Thema-acts, Tina Turner imitator, Zeeland, Guus meeuwis,Michael jackson,Guus,Robbie williams,Dolly,Heunen,Barry,Jack sparrow,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335