Het logo van Foppers in Concert

Andre van Duin lookalike / imitator (51) - Biografie

Andre van Duin lookalike / imitator (51)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: Max. 3 x 30 minuten animatie
Live: Live
Gezien: 1296 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre van Duin kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

André van Duin, wie kent hem niet? Nederlands grootste komiek aller tijden maakt met zijn tijdloze humor jong en oud aan het lachen! Bekend geworden dankzij de talentenjacht Nieuwe Oogst bij de AVRO en inmiddels is de van oorsprong Rotterdamse komiek met zijn talloze typetjes, sketches en muziekparodieën niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisie- en theaterwereld.
Want wie herinnert zich al zijn verschijningen nou niet. Neem bijvoorbeeld Ep Oorklep met zijn oorwarmers, Flip Fluitketel met de fluitketelhoed of Willempie, de rare snuiter met solexhelm en Meneer de Bok die wel erg veel dingen niet begrijpt. De typetjes zorgen door hun dwaze uitspattingen regelmatig voor grote verwarring.

Deze imitator is er in geslaagd een perfecte imitatie van volkskomiek nummer één neer te zetten. De stem, de mimiek, de humor, de maniertjes en timing van de vele onnozele figuren: u zult versteld staan van de gelijkenis die u aantreft als u de enige echte imitator van André van Duin binnen ziet komen!

Met zijn elastische gezicht, bril en hoedje zal hij in de huid van Van Duin in staat zijn aan uw verwachtingen te voldoen!

Ook alleen te boeken als 30 minuten live-act op uw feest! KLIK HIER
X

Goedeavond, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.1/5
7x gestemd
Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van de lookalike / imitator van Andre van Duin, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van de lookalike / imitator van Andre van Duin.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van de lookalike / imitator van Andre van Duin of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over de lookalike / imitator van Andre van Duin.
4: Boekingen = U wil de lookalike / imitator van Andre van Duin meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
The Blues Brothers lookalike, Thema-acts, Elvis Presley lookalike, Voordelig, Michael Jackson lookalike, My name is..., Jan Smit imitator, Gelderland, Jaap Stam lookalike, Imitators, Andre Hazes imitator, Gelderland, Tina Turner lookalike, Bekende Buitenlanders, Tina Turner imitator, Figuranten, Anouk imitator, Figuranten, Helene Fischer lookalike, Nederland, Arnold Schwarzenegger lookalike, Zeeland, Abba,Max,Maxima,Robbie,Helene,Guus,Jose sep,Dolly parton,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335