Het logo van Foppers in Concert

Diana Ross lookalike / imitator - Biografie

Diana Ross lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Playback
Gezien: 2304 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Diana Ross kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Dutch Diana Ross is entertainment van de bovenste plank”, “Deze kloon van Diana Ross”, “Geen verschil tussen Dutch Diana Ross en de echte Miss Ross”, aldus de bekende week- en dagbladen, die de waardering voor deze artiest niet onder stoelen of banken steken. Als één van de prijswinnende finalisten in Robert ten Brink’s “De Travestie Show” heeft Dutch Diana Ross zo’n enorme indruk achtergelaten dat er direct sprake was van een nieuwe ster in de Showbizz.
Dit succesvolle optreden resulteerde in bekendheid dat, behalve in Nederland, ook ver over de grenzen strijkt. Zo verscheen zij in verschillende Tv-programma’s als Karin Bloemen, Trexx, Peter Jan Rens Late Night, Vita Vesta (België), 5 x in de Nachtsuite , hou’m vast, geld voor je leven, zo maar een dag, life and cooking, Wie denken ze wel niet dat ze zijn, Catherine en de Duitse Staatsloterij Show.

Dutch Diana Ross heeft ook voorprogramma’s van bekende Nederlanders als Marco Borsato, Gordon, Trijntje Oosterhuis en de Vengaboys verzorgd. Daarnaast zorgt zij altijd voor een spektakel op thema feesten zoals back to the 60ties, 70ties of 80ties party’s, disco en Motown feesten. Onlangs verscheen zij nog in DE HEINEKEN MUSIC HALL waar zij een verpletterend optreden gaf.

Dutch Diana Ross live on stage staat voor een wervelende swingende show, waarin haar grootste hits met veel stijl en allure worden uitgevoerd. De spectaculaire kostuums, die in een snel tempo de revue passeren, zorgen voor de nodige glitter en glamour. Hiermee wordt de fantastische stage personality nogmaals benadrukt.

Dutch Diana Ross neemt met haar charismatische aanwezigheid het publiek mee op een muzikale reis door de tijd waarbij het moeilijk word om op je stoel te blijven zitten. Het bewijs dat Dutch Diana Ross meer is dan een imitatie werd in juli 1997 wederom bewezen, toen zij tijdens een ontmoeting met de wereldster zelf, werd overladen met complimenten.

In 2004 wist The Dutch Diana Ross niet alleen het gehele Ahoy plat te krijgen met haar aanwezigheid tijdens de wereldtournee van The Diva Herself….. Diana Ross. Het lot bepaalde dat Diana Ross The Dutch Diana Ross eerde door haar concert te stoppen om The Dutch Diana Ross geheel in de schijnwerpers te zetten. De innige kussen en omhelzingen maakten duidelijk dat zelfs Diana Ross respect en waardering heeft voor The Dutch Diana Ross. Tevens is zij een graag geziene gast op de internationale fanclubdagen, waar zelfs de meest doorgewinterde fans deze imitatie nauwelijks kunnen geloven.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.1/5
 

17 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Diana Ross, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Diana Ross.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Diana Ross of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Diana Ross.
4: Boekingen = U wil Diana Ross meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Helene Fischer imitator, Buitenlandse Zangeressen, Cher lookalike, Buitenlandse Zangers, Frank Sinatra imitator, Limburg, Paul de Leeuw imitator, Lookalikes, Elvis Presley lookalike, Figuranten, Zangeres zonder Naam imitator, Drenthe, Laurel and Hardy lookalike, Engelstalig, Eddy Wally lookalike, Nederland, Joe Cocker lookalike, Nederlandstalig, Andre van Duin lookalike, Lookalikes, The Adams Family lookalike, Dubbelgangers, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335