Het logo van Foppers in Concert

Andre Hazes lookalike / imitator (3) - Biografie

Andre Hazes lookalike / imitator (3)

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1240 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Andre Hazes kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Op jonge leeftijd is hij begonnen met muziek maken. Hij is in een band begonnen bij zijn oom, en is nu al 8 jaar solo bezig. Op dit moment word er gezegd dat hij een van de meest gevraagde artiesten van Nederland is. Met zijn look-a-like act als zijn grootste idool Andre Hazes word hij door heel nederland geboekt.
Ook in het buitenland heeft deze Look a Like veel succes. Zo is hij o.a. in Curacao, Gran Canaria, Tormolinos en Budapest al geweest. Ook daar is hij al redelijk bekend. Voor de toekomst wil hij niet alleen als de look-a-like Andre Hazes gezien worden, maar ook als de zingende jukebox met zijn ruim 350 nummers.

Voor vele bekende bedrijven zoals: KLM, Heineken, Amstel Bier, Medeco, grote landelijke evenementen, cafe´s en restaurants heeft deze Look a Like opgetreden.

Overal waar hij optrad was het een geslaagd feest. Veel complimenten voor zijn geweldige show. Ook in het buitenland brengt hij de Nederlanders een stukje muziek van eigen bodem. Ook daar was elke avond geslaagd met veel plezier en complimenten. Deze Look a Like wil nog zo lang mogelijk de mensen vermaken met zijn optredens in zijn verdere carriere.


Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
 

13 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Andre Hazes, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Andre Hazes.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Andre Hazes of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Andre Hazes.
4: Boekingen = U wil Andre Hazes meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Cher lookalike, Dubbelgangers, Gerard Joling imitator, Imitators, Beyonce imitator, Friesland, George Clooney lookalike, Noord-Brabant, Spice Girls lookalike, Lookalikes, Annie de Rooy imitator, Bekende Buitenlanders, Sean Connery imitator, Oktoberfest, Frans Bauer imitator, My name is..., Mr Bean imitator, The winner takes it all!, Boy George lookalike, Nederlandstalig, Prince lookalike, Flevoland, Guus meeuwis,Michael jackson,Guus,Robbie williams,Dolly,Heunen,Barry,Jack sparrow,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335