Het logo van Foppers in Concert

Barry White lookalike / imitator - Biografie

Barry White lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 20 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 5475 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Barry White kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Deze lookalike en imitator van Barry White wordt regelmatig tijdens zijn werk aangesproken dat hij enorm op Barry White lijkt. Inmiddels heeft hij de stoute schoenen aangetrokken en kunnen we hem vanaf maart 2014 aanbieden.
Deze lookalike en imitator van Barry White, heeft bijna dezelfde, donkere, stem als de echte Barry White had. Als je hem hoort zingen, in combinatie met zijn voorkomen is de gelijkenis bijna 100% treffend.

In een set van 20 min. brengt hij de bekende hits van Barry White, zoals: "You´re the first, the last, my everything", "You see trouble with me" en "Can´t get enough of your love" ook zal hij "My way" van Frank Sinatra in een Barry White jasje steken, en deze vaak als afsluiter van zijn optreden ten gehore brengen.

Laat u meeslepen met de "slaapkamer-muziek" van Barry White, met deze lookalike en imitator van Barry White.

Tegen een meerprijs neemt hij zijn 3 danseressen/zangeressen mee naar een optreden.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.6/5
 

5 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Barry White, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Barry White.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Barry White of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Barry White.
4: Boekingen = U wil Barry White meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Annie de Rooy imitator, The winner takes it all!, Zangeres zonder Naam imitator, Nederlandstalig, Queen lookalike, Drenthe, Bob de Rooy imitator, Bekende Buitenlanders, Roy Orbison imitator, Nederlandstalig, Marilyn Monroe lookalike, Figuranten, Laurel and Hardy imitator, Groningen, Frans Bauer imitator, Buitenlandse Zangeressen, Tina Turner lookalike, WK voetbal 2014, Brazilië, Der Heino lookalike, Utrecht, Cristiano Ronaldo imitator, Openingen, Robbie,255,Floppers,Blues brothers,Bloose brothers,Bloose,Frans bauer,Andrea bocelli,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335