Het logo van Foppers in Concert

Koning Willem Alexander lookalike / imitator - Biografie

Koning Willem Alexander lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: Maximaal 60 minuten
Live: Live
Gezien: 9442 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Koning Willem Alexander kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De Koning van Nederland heeft nu wel een hele goede dubbelganger.
Hij is één van de meest gevraagde look-a-likes van ons land en staat garant voor een spraakmakend en verbluffend optreden.

Deze look a like van Koning Prins Willem Alexander is te boeken voor openingen, speeches, meet and greets, met gasten op de foto....en natuurlijk met Koningin Maxima als duo voor een super optreden!
X

Goedeavond, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.0/5
21x gestemd
Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van de lookalike / imitator van Koning Willem Alexander, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van de lookalike / imitator van Koning Willem Alexander.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van de lookalike / imitator van Koning Willem Alexander of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over de lookalike / imitator van Koning Willem Alexander.
4: Boekingen = U wil de lookalike / imitator van Koning Willem Alexander meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Rene Froger lookalike, Nederlandstalig, Koning Willem Alexander imitator, Engelstalig, Neil Diamond imitator, Lookalikes, Bob Dylan lookalike, Overijssel, Michael Jackson lookalike, Zuid-Holland, Roy Orbison lookalike, Gelderland, Eddy Wally imitator, Koningsdag 2018, Joe Cocker lookalike, Voordelig, Urbanus imitator, Zuid-Holland, Jan Smit imitator, Nederlandse Zangeressen, Bono lookalike, Gelderland, Abba,Max,Maxima,Robbie,Helene,Guus,Jose sep,Dolly parton,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335