Het logo van Foppers in Concert

Demis Roussos lookalike / imitator - Biografie

Demis Roussos lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Semi-Live
Gezien: 2517 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
795,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Demis Roussos kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Deze lookalike van Demis Roussos heeft u al een aantal keer op tv kunnen zien, zo trad hij op in de Soundmixshow en Playbackshow en was hij te zien in het trouw-programma Love-letters.
Deze Demis Roussos lookalike heeft ook een ontmoeting gehad met de echte Demis Roussos. Deze stond met volle verbazing naar zijn evenbeeld te staren toen hij hem zag zitten in de zaal.

Deze lookalike had dan ook vrijwel hetzelfde ronde gezicht met baard, en zelfs een vrijwel identieke "jurk". De echte "Demis" noemde de lookalike zijn "brother".

In een 30 minuten durende, semi-live, optreden neemt deze lookalike u mee naar het mooie Griekenland, met alle bekende nummers van Demis Roussos.
X

Goedemiddag, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
20x gestemd
Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van de lookalike / imitator van Demis Roussos, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van de lookalike / imitator van Demis Roussos.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van de lookalike / imitator van Demis Roussos of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over de lookalike / imitator van Demis Roussos.
4: Boekingen = U wil de lookalike / imitator van Demis Roussos meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Sugar Lee Hooper imitator, Bekende Buitenlanders, Michael Buble lookalike, Nederlandse Zangers, Frank Sinatra imitator, Openingen, Gerard Joling imitator, Buitenlandse Zangeressen, Vader Abraham lookalike, Groningen, Agnetha imitator, Zeeland, Andre van Duin imitator, Koninklijk Huis, Anouk imitator, Belgie, Michael Jackson lookalike, Flevoland, Tina Turner lookalike, Koningsdag 2018, Tina Turner imitator, Limburg, Dolly parton,Dolly parthon,Annie de rooy,Act 80 90 jaren,80n 90 act,Kardashian,Snollebollekes,Willem alexander ,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335