Het logo van Foppers in Concert

Amy Winehouse lookalike / imitator - Biografie

Amy Winehouse lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4851 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Amy Winehouse kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Wanneer deze look a like als Amy Winehouse op het toneel verschijnt, staat de jury perplex. Het lijkt wel de identieke tweelingzus van het Britse fenomeen.
Deze dame heeft dan ook overal aan gedacht: van een drankje in de hand tot perfecte tatoeages en make-up. Het was dan ook geen verrassing dat deze look a like met haar imitatie de finale haalde van “My Name Is… 2010”.

Tegenwoordig is deze look a like van Amy Winehouse een veel geboekte artiest en treedt ze over de hele wereld op, en zelfs voor Madonna.

Setlist:
* You know I´m no good
* Valerie
* Wake up alone
* Me and Mr. Jones
* Rehab
* Love is a losing game
* Back to black

Overige nummers zijn op aanvraag ook mogelijk, mits tijdig aangegeven.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.2/5
 

31 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van de lookalike / imitator van Amy Winehouse, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van de lookalike / imitator van Amy Winehouse.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van de lookalike / imitator van Amy Winehouse of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over de lookalike / imitator van Amy Winehouse.
4: Boekingen = U wil de lookalike / imitator van Amy Winehouse meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Andre Hazes lookalike, Imitators, Joe Cocker lookalike, Feesten, Beyonce lookalike, WK voetbal 2014, Brazilië, Alicia Keys lookalike, Lookalikes, Laurel and Hardy lookalike, Leuke acts, Freddie Mercury imitator, Koninklijk Huis, Michael Schumacher lookalike, Utrecht, Flodder imitator, Koninklijk Huis, Cher imitator, Koningsdag 2017, Dorus imitator, Belgie, Prinses Beatrix lookalike, Lookalikes, Wolter,Rock,Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335