Het logo van Foppers in Concert

Sting lookalike / imitator - Biografie

Sting lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2270 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Sting kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Deze Look & sound-a-like van Sting zingt alle grote hits uit zijn solocarrière en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing ‘’ioh’’ gehalte. Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound-a-like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester.
Stings carrière bestrijkt nu zo’n 35 jaar daardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze Look a Like is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.3/5
 

14 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Sting, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Sting.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Sting of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Sting.
4: Boekingen = U wil Sting meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Charlie Chaplin imitator, Oktoberfest, Kim Kardashian lookalike, The winner takes it all!, Agnetha lookalike, Dubbelgangers, Zangeres zonder Naam lookalike, Nederlandse Zangers, Mr Bean lookalike, Utrecht, Andre Hazes lookalike, Nederlandse Zangers, Freddie Mercury lookalike, Zuid-Holland, Michael Jackson imitator, Voordelig, ABBA lookalike, Flevoland, Cristiano Ronaldo imitator, Gelderland, Sugar Lee Hooper imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Guus meeuwis,Britney,Nickstricker,Guus,Frans bauer,Danny de munk,Bono,Madonna,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335