Het logo van Foppers in Concert

Freddie Mercury lookalike / imitator - Biografie

Freddie Mercury lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2228 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Freddie Mercury kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Niet alleen de stem maar ook de gelijkenis van deze imitator en Lookalike van Freddie Mercury is fascinerend.
Na een behoorlijk aantal optredens en zijn deelname aan het tv-programma My Name is..., weten we zeker dat deze act de populariteit van Queen en de leadzanger van deze Britse topformatie Freddie Mercury weer zal doen herleven.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
X

Goedemorgen, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Gemiddelde: 4.2/5
29x gestemd
Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van de lookalike / imitator van Freddie Mercury, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van de lookalike / imitator van Freddie Mercury.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van de lookalike / imitator van Freddie Mercury of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over de lookalike / imitator van Freddie Mercury.
4: Boekingen = U wil de lookalike / imitator van Freddie Mercury meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Mr Bean imitator, Nederlandse Zangers, Joe Cocker lookalike, Figuranten, Amy Winehouse imitator, Overijssel, Der Heino imitator, Dubbelgangers, Andre Hazes lookalike, Friesland, Koningin Maxima lookalike, Nederlandse Zangers, Caro Emerald imitator, Bekende Nederlanders, Jaap Stam imitator, Nederlandse Zangers, Jan Smit lookalike, Figuranten, Michael Jackson lookalike, The winner takes it all!, Madonna lookalike, Noord-Brabant, Davy eduard king,Davy,Megan markle,Willem alexander,Frans bauer,Beatles,André rieu ,Frans,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335