Het logo van Foppers in Concert

Marco Borsato lookalike / imitator - Biografie

Marco Borsato lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 4818 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Marco Borsato kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

100% Live. 100% Emotie. 100% Feest. Een half uur lang krijgt u de allergrootste hits van één van Nederlands meest populaire zangers te horen. De leukste en meest charmante Marco Borsato-imitator van Nederland en België doet dit op zeer overtuigende wijze. Het publiek wordt al snel door hem ‘gegrepen’ zodat een dansende massa ontstaat.
Deze Look a Like heeft inmiddels al op vele podia in Nederland en België gestaan. Veel mensen wrijven zich in de ogen en vragen zich af: “Is hij het nu echt of niet?” en “Playbackt hij?” Maar hij is echt zichzelf en zingt altijd live! Of hij nu voor een groot of klein publiek staat, het maakt niet uit. Hij krijgt de aandacht van zijn publiek en weet die vast te houden.

Met deze act haalt u een knaller in huis, want deze Look a Like heeft van zijn passie zijn vak gemaakt en die passie komt duidelijk naar voren in zijn leuke en succesvolle act. Hij zingt o.a. de hits: Ik leef niet meer voor jou, Je hoeft niet naar huis vannacht en de nieuwste superhit: Rood.

Indien er voorkeur wordt gegeven voor een bepaald lied van Marco Borsato, dan kan dit altijd besproken worden en indien het mogelijk is kan dit ‘speciale’ lied dan vertolkt worden.

Deze Look a Like is ook bekend als schrijver van de megahit ‘Maak me gek’ waar Gerard Joling een enorme hit mee heeft gescoord en is o.a. te zien geweest bij RTL5 Nachtsuite, Omroep Brabant en bij Talpa met zijn liveoptreden in het Big Brother Hotel.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.1/5
 

27 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Marco Borsato, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Marco Borsato.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Marco Borsato of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Marco Borsato.
4: Boekingen = U wil Marco Borsato meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Bono lookalike, Dubbelgangers, Prinses Beatrix imitator, Friesland, Agnetha imitator, Engelstalig, Caro Emerald imitator, Friesland, Robbie Williams lookalike, Zuid-Holland, Marilyn Monroe imitator, WK voetbal 2014, Brazilië, Frank Sinatra imitator, Dubbelgangers, Urbanus lookalike, Koningsdag 2017, Tina Turner imitator, Leuke acts, Bruce Willis imitator, Thema-acts, Frans Bauer en Marco Borsato lookalike, Gelderland, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335