Het logo van Foppers in Concert

Mick Jagger lookalike / imitator - Biografie

Mick Jagger lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2306 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Mick Jagger kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Hij is een van de beste Mick Jagger look and sound a likes van dit moment. Als geen ander zet hij de sound van de Rolling Stones en Mick Jagger neer!!
Deze Look a Like is te boeken met een geweldige 30 minuten performance. Voor ieder feest of partij nu met de grootste hits van The Rolling Stones. Van Satisfaction, Jumping Jack Flash tot het onvergetelijke Angie!!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.4/5
 

11 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Mick Jagger, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Mick Jagger.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Mick Jagger of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Mick Jagger.
4: Boekingen = U wil Mick Jagger meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Rene Froger imitator, Buitenlandse Zangeressen, Queen imitator, WK voetbal 2014, BraziliŽ, Andre Hazes imitator, Zuid-Holland, Demis Roussos lookalike, Noord-Holland, Sting imitator, Belgie, Bob de Rooy imitator, Voordelig, Tina Turner imitator, Voordelig, Tina Turner lookalike, Friesland, Gerard Joling lookalike, Openingen, Joe Cocker imitator, Buitenlandse Zangeressen, Flodder lookalike, Noord-Brabant, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335