Het logo van Foppers in Concert

Cristiano Ronaldo lookalike / imitator - Biografie

Cristiano Ronaldo lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 1 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 4446 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Deze persoon is niet alleen een Look a Like van Cristiano Ronaldo, maar ook een groot fan.
Deze Look a Like word al jaren vergeleken met Ronaldo maar nam het zelf allemaal niet zo serieus.Maar in zijn vakantie periode in spanje werd hij dagelijks meerdere malen door vele vreemde aangesproken als Ronaldo.Zijn vrienden hadden dit al eerder opgemerkt, maar hij zag het zelf niet zo.De gebeurtenis op vakantie was echt de druppel die hem deed vertellen dat hij hier iets mee moest gaan doen.

Naar veel aandringen van zijn omgeving
benaderde hij Foppers in Concert, om ook hem te gaan plaatsen en in te zetten voor reclamespots en Meet en Greets.

Nogmaals: Deze persoon is niet alleen een Look a Like, maar ook een fan die alles weet en tot het voetballen toe probeert te imiteren.
X

Goedeavond, stuur ons nu een WhatsApp-bericht op +31623930335 en start het gesprek!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.2/5
28x gestemd
Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo.
4: Boekingen = U wil de lookalike / imitator van Cristiano Ronaldo meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Tina Turner imitator, Thema-acts, Jaap Stam lookalike, Limburg, Andre Hazes imitator, Limburg, Max Verstappen lookalike, Zeeland, Jack Sparrow imitator, Koningsdag 2018, Geert Wilders imitator, Noord-Brabant, Frans Bauer en Marco Borsato lookalike, Lookalikes, Mick Jagger imitator, Openingen, Frans Bauer lookalike, Nederland, Joe Cocker lookalike, My name is..., Andre Hazes imitator, Zuid-Holland, Abba,Max,Maxima,Robbie,Helene,Guus,Jose sep,Dolly parton,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335