Het logo van Foppers in Concert

Madonna lookalike / imitator - Biografie

Madonna lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5784 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.249,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Madonna kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De echte Madonna zou ervan versteld staan: onze enige echte Nederlandse Madonna look-a-like lijkt meer op Madonna dan u zich kunt voorstellen. Niet alleen haar uiterlijk, maar ook haar performance en prachtige stem doen u telkens weer aan Madonna herinneren.
Ja, u leest het goed. Met de grootste hits van Madonna weet deze look-a-like een dynamische live-show neer te zetten die zijn weerga niet kent. Deze show moet u gezien hebben!!!

Een optreden van Madonna (The Queen Of Pop), is zeer geschikt als ´special-act´ halverwege een feest of als ´suprise-act´ opener/afsluiter van een spetterende avond.

Wie kent niet de hits: ´Like A Virgin´, ´Holiday´, ´Vogue´, ´Like A Prayer´, ´Hung Up´...en dit is nog maar een kleine greep uit de megahits die Madonna de afgelopen 25 jaar uitbracht. Madonna wist met haar muzikaliteit, vernieuwend te zijn, met een top choreografie en een hoog entertainmentgehalte, wist zij vriend en vijand te verbazen. En zo zal ook deze Madonna-lookalike u doen verbazen met haar unieke/exclusieve Madonna-show!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.2/5
 

23 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Madonna, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Madonna.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Madonna of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Madonna.
4: Boekingen = U wil Madonna meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Tom Jones lookalike, Friesland, Anouk imitator, Duits, Andre Hazes lookalike, Carnaval 2017, Caro Emerald imitator, Figuranten, Guus Meeuwis imitator, Voordelig, Aretha Franklin imitator, Dubbelgangers, Jan Smit imitator, Overijssel, The Adams Family imitator, Nederlandse Zangeressen, Sugar Lee Hooper lookalike, Nederland, Prinses Beatrix imitator, Bekende Buitenlanders, Frank Sinatra imitator, Zuid-Holland, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335