Het logo van Foppers in Concert

Agnetha lookalike / imitator - Biografie

Agnetha lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2893 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Agnetha kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

Herleef de onvergetelijke ABBA-tijd met deze professionele en vrolijke ABBA-show. Laat uw gasten meegenieten en swingen op heerlijke tophits van ABBA. De show duurt 30 minuten en start met een opzwepende Abbamedley en daarna komen onder andere de hits “Dancing Queen”,“Mama Mia”, “Waterloo”en vele andere ABBA nummers aan bod. Vanaf het begin tot het eind een wervelende show!
De ABBA show is geschikt voor een jaren 70/80 party, uw bedrijfsevenement en/of discofeesten. Om het showgehalte nog meer te verhogen is er de mogelijkheid de act te boeken inclusief 2 dansers/essen, dit is echter enkel geschikt voor evenementen waar een middelgroot tot groot podium aanwezig is.

Deze lookalike en imitator van Agnetha brengt de echte Abba-sfeer op uw feest of evenement!!!

Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Fotoalbums:
Gemiddelde: 4.3/5
 

20 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Agnetha, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Agnetha.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Agnetha of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Agnetha.
4: Boekingen = U wil Agnetha meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Aretha Franklin lookalike, Nederlandse Zangeressen, Geert Wilders lookalike, Buitenlandse Zangers, Lady Gaga lookalike, Nederland, Freddie Mercury lookalike, Limburg, Anouk imitator, Nederlandstalig, Rene Froger lookalike, Imitators, Gerard Joling imitator, Zeeland, Vader Abraham lookalike, Buitenlandse Zangers, Agnetha lookalike, Drenthe, Frans Duijts lookalike, Limburg, Shirley Bassey lookalike, Buitenlandse Zangeressen, Robbie williams,Agnetha,Guus m,Robbie,Anouk,Gaga,F5ve,F%ve,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335