Het logo van Foppers in Concert

Cher lookalike / imitator - Biografie

Cher lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2800 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Cher kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

The Dutch Cher was te zien bij Talpa, tijdens de hoogtepunten van "In de huid van". Met het nummer ĎStrong enoughí wist zij met ruime voorsprong winnares van het programma te worden.
Een optreden van " The Dutch Cher", is zeer geschikt als "special-act" halverwege een feest, om de stemming te verhogen, of als "suprise- act als afsluiter van een spetterende avond. Ook als "Look a Like" gezien de Life- gezongen nummers, een zeer professioneel optreden. Aangezien deze zangeres bij velen leeftijdsgroepen bekend is( haar eerste nummers uit de jaren ī 60, tot haar laatste CD van 2001) zal deze act door vele mannen, en vrouwen gewaardeerd worden. Door haar jarenlange ervaring als zangeres, en entertainer, heeft zij een "Dutch Cher" weten te creŽren, waar het plezier, en de vakkundigheid vanaf straalt!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Gemiddelde: 4.3/5
 

12 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Cher, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Cher.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Cher of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Cher.
4: Boekingen = U wil Cher meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Gordon imitator, Noord-Brabant, Amy Winehouse imitator, Buitenlandse Zangers, Andre Hazes lookalike, Belgie, Helene Fischer lookalike, Thema-acts, The Village People imitator, Carnaval 2017, Andre Hazes lookalike, Carnaval 2017, Koning Filip imitator, Overijssel, Flodder lookalike, Koninklijk Huis, Zangeres zonder Naam lookalike, Buitenlandse Zangeressen, Neil Diamond lookalike, Noord-Brabant, Eddy Wally lookalike, Belgie, Guus meeuwis,Michael jackson,Guus,Robbie williams,Dolly,Heunen,Barry,Jack sparrow,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335