Het logo van Foppers in Concert

Der Heino lookalike / imitator - Biografie

Der Heino lookalike / imitator

Een foto van de lookalike en imitator van
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2613 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.395,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike / imitator van Der Heino kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

‘Blau, blau blüht der Enzain´, ‘Ein Festival der Liebe´ en ‘Du´: het zijn meer dan bekende songs die jarenlang op de hitlijsten van alle landen ter wereld stonden. Met zijn diepe donkerbruine stem en zijn unieke outfits veroverde Heino de harten van zijn publiek.
Der Falsche Heino weet elk publiek in een uitzinnige massa om te toveren. Als een ervaren, doorwinterde rasartiest creëert hij een feestsfeer op topniveau! Tijdens zijn show neemt hij het publiek mee naar de hits van toen. Jong en oud genieten optimaal van ouderwetse gezelligheid!
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!

NIEUW: Foppers Messenger

Voor een goede werking van de Messenger, wordt een Cookie geplaatst. Zorg dan ook dat deze worden geaccepteerd. Door de Messenger te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen van de Cookie.

Naam:
Bericht:

Als u dit gesprek ook op andere apparaten wil voeren, vul dan uw e-mailadres in. U ontvangt dan een link, waarmee u het gesprek ook op een ander apparaat kunt activeren.

E-mail:
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.1/5
 

15 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Der Heino, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Der Heino.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Der Heino of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Der Heino.
4: Boekingen = U wil Der Heino meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Andre Hazes imitator, Groningen, Shirley Bassey imitator, Nederlandse Zangeressen, Tina Turner imitator, Feesten, Andre Hazes lookalike, Figuranten, Urbanus lookalike, Utrecht, Joe Cocker lookalike, Friesland, Andre van Duin imitator, My name is..., Madonna lookalike, Nederlandse Zangeressen, Koning Filip imitator, Buitenlandse Zangers, Frans Bauer en Marco Borsato imitator, Nederland, Bob Dylan imitator, Friesland, Madonna,Nick en simon,Marciano martie,Hélène ,Robbie williams,Agnetha,Guus m,Robbie,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335