Het logo van Foppers in Concert

Artiesten - Carnaval 2018

Carnaval 2018 is in aantocht

Wij hebben voor u al een selectie gemaakt uit ons grote aanbod van lookalikes, imitators en andere leuke acts die uitermate geschikt zijn voor een optreden op een carnavalsavond, op, rond of tijdens de optocht, op heren- of dameszittingen, promszittingen of promsconcerten.

Klik op de foto om de biografie van de act te lezen of om informatie over de act aan te vragen, u kunt de act eventueel zelfs meteen boeken.

Een foto van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1595 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (3x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
De Hollandse Tijden Meiden brengen een muzikaal theatraal spektakel dat doet denken aan de mooie oude tijd. Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch.

Een foto van DJ / Drive-in Show
Duur: 5 uur
Live: n.v.t.
Gezien: 1538 keer (info)
Reviews:
 4.6/5 (5x)
Prijs:
Vanaf:
€ 495,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van DJ / Drive-in Show kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Wie maakt uw feest/evenement tot een groot succes? Ja, dat is de DJ met zijn Drive In Show.

Een foto van Peter Polonaise
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 545 keer (info)
Reviews:
 4/5 (1x)
Prijs:
Vanaf:
€ 895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Peter Polonaise kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Riekend naar het gele nat, wat dé carnavalssensatie van 2017 het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, laat hij zijn stem gallen met zowel zijn eigen repertoire als de de grootste inhakers, welke op een stevig confettifestijn zeker niet mogen ontbreken.

Een foto van de lookalike en imitator van  Andre Hazes
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1412 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (15x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Andre Hazes kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Qua stem lijkt deze Imitator griezelig veel op Andre Hazes. Het digitale magazine West Friesland heeft onlangs in een poll aan haar lezers gevraagd naar de beste Hazes imitator.Hij komt hier overtuigend als winnaar uit de bus. Het officiële gastenboek van hem staat vol lovende kritieken. Deze vinden we ook terug in de diverse dag- en weekbladen.

Een foto van Net als... Benny Bergamo
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1382 keer (info)
Reviews:
 5.0/5 (1x)
Prijs:
Vanaf:
€ 1.095,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Benny Bergamo kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Met Benny Bergamo beleefd u een hilarische half uurtje. Benny is kermis exploitant in hart en nieren. Met zijn befaamde RUPS reist hij de hele Benelux door. Benny zingt zelf de grootste en foutste hits in zijn mega populaire kermis attractie. In de wintermaanden verdiend Benny een centje bij als skileraar. Eenmaal van de latten af kan Benny het niet laten om even de sfeer te zetten in de Skihut. Dezelfde kaskrakers die we van hem gewend zijn maar nu voorzien van een stevige dreun. Een Après ski act van het hoogste niveau.

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Bauer
Duur: 30 á 35 minuten
Live: Live
Gezien: 3155 keer (info)
Reviews:
 4.4/5 (11x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Frans Bauer kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Altijd al fan van Frans Bauer geweest? Altijd al graag gewild dat hij een feestje kwam maken bij jou op locatie, maar nooit het budget gehad? Dan is dit nu het juiste moment! Dit is dé Look a Like van Frans Bauer in Nederland, zowel in zijn stemgeluid als in zijn voorkomen. Hij is al jaren actief met zijn optredens in Nederland en België en bekend van televisie. Deze look a like lijkt niet alleen op Frans, als artiest is hij gewoon Frans!

Een foto van de lookalike en imitator van  Frans Duijts
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2836 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (21x)
Prijs:
Op
aanvraag
De prijs van deze act is op aanvraag, via de knop informatie, in het profiel van deze act, kunt u ons een bericht sturen.
De looks van Frans Duijts hebben is één. Maar daadwerkelijk ook zijn nummers goed kunnen zingen, kan hij als de enige echte Frans Duijts Look a Like, of moeten we zeggen imitator.

Een foto van de lookalike en imitator van  Gerard Joling
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 5203 keer (info)
Reviews:
 4.3/5 (32x)
Prijs:
Vanaf:
€ 995,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Gerard Joling kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Zoals het een echt showbizzfenomeen betaamt is er ook een imitatie. En wat voor één! Op professionele wijze maakt hij van elk detail een lust voor het oog. Van de kleding tot en met het geluid, de humor en zelfs de haardracht van Gerard Joling: aan alles is gedacht!

Een foto van de lookalike en imitator van  Jan Smit
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1866 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (10x)
Prijs:
Vanaf:
€ 595,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Jan Smit kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
In deze speciale act zingt deze Jan Smit Imitator met een bijna griezelig te vergelijken typische Jan Smit stem, alle hits van deze populaire zanger.

Een foto van Net als... Rudi Rozenberg
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 2300 keer (info)
Reviews:
 4.1/5 (17x)
Prijs:
Vanaf:
€ 895,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Net als... Rudi Rozenberg kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
Rudi Rozenberg fur die shönste tagen das jahre! Een zeer talentvolle zoon uit de familie Rozenberg gaat de roots van zijn familie achterna. Rudi Rozenberg is in korte tijd bekend geworden met een van zijn hits ‘Ich bin die Rudi aus Tirol’.

Een foto van de lookalike en imitator van  Zangeres zonder Naam
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1354 keer (info)
Reviews:
 4.2/5 (6x)
Prijs:
Vanaf:
€ 695,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van deze lookalike en imitator van Zangeres zonder Naam kunt u via de knop informatie, in het profiel van deze act, een bericht sturen.
Excl. 6% BTW
2010 wordt het jaar van Mary Servaes-Bey beter bekent als de Zangeres Zonder Naam. Zo´n 10 jaar naar haar overlijden zet deze look-a-like en imitator van de zangeres zonder naam een fantastisch optreden neer, helemaal in de stijl van de zangeres zonder naam.

Gemiddelde: 4.2/5
 

6 stemmen

Mijn beoordeling:
Guus Meeuwis imitator, Buitenlandse Zangeressen, Mick Jagger lookalike, Lookalikes, Tom Jones imitator, Buitenlandse Zangers, Zangeres zonder Naam lookalike, Oktoberfest, Lady Gaga lookalike, Feesten, Angelina Jolie lookalike, Drenthe, Lady Gaga lookalike, Noord-Holland, Caro Emerald lookalike, Nederland, Andre Hazes lookalike, Koningsdag 2017, Sean Connery lookalike, Noord-Holland, Paul de Leeuw imitator, Zeeland, Famke,Ronaldo,Messi,Prince,Maxima,Andre hazes,Garfunkel,K3,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335