Het logo van Foppers in Concert

Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden - Biografie

Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden

Een foto van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden
Duur: 30 minuten
Live: Live
Gezien: 1472 keer (info)
Prijs:
Vanaf:
1.195,-
Dit zijn richtprijzen. Prijzen kunnen afwijken!(bijv. Geluid / reiskosten wel / niet inbegrepen). Prijzen veranderen behoorlijk vaak. We kunnen niet altijd de meest actuele prijzen tonen. Voor een exacte prijsopgaaf voor een optreden van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden kunt u via de knop "informatie", aan de rechterzijde, ons een bericht sturen.
Excl. 6% BTW

Biografie

De Hollandse Tijden Meiden brengen een muzikaal theatraal spektakel dat doet denken aan de mooie oude tijd. Dit Delfts Blauw duo geeft authentieke Hollandsheid een swingende touch.
De Hollandse Tijden Meiden Aafke en Door komen uit een klein dorp en verlangen het prachtige Nederland te doorkruisen om de Hollandse gezelligheid bij de mensen te brengen en vooral.... niet te vergeten waar we vandaan komen! Liedjes als ‘Tulpen uit Amsterdam’ en ‘Ach vaderlief’ passeren letterlijk de revue. Maar dan vindt er een metamorfose plaats. De dames veranderen, net als de muziek. We schakelen live over naar het Songfestival en de oer Hollandse liedjes waarmee Nederland meedeed. Lekkere up-tempo nummers als ‘Dingedong’, ‘De eerste keer’, ‘Hartslag’ en ‘Hemel en Aarde’. Als prachtige nabrander nog het heerlijke lied ’Het dorp (Langs het tuinpad van mijn vader)’, maar dat dan wel op de Aafke-en-Door-manier!

Deze meiden maken uw feest of receptie een origineel, leuk en gezellig samenzijn waar u met de voeten van de vloer gaat bij het horen van deze Neerlands swingendste muziek. Hun prachtige stemmen laten een indruk achter die u niet snel vergeet.

Een echt Hollandse act die speels begint en flitsend eindigt.
Snel informatie? Bel: +31(0)6-23930335
Nu ook op WhatsApp!
Direct mailen? Klik hier!
Boekingen:
Laatste Tweets:
Gemiddelde: 4.3/5
 

3 stemmen

Mijn beoordeling:
Logo Facebook Logo Twitter Logo Instagram
Help-button
Hoe werkt deze pagina?

Op deze pagina vindt u de biografie van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden, in dit menu heeft u de volgende opties:

1: Beeld en geluid = Naar de audio en videofragmenten (indien beschikbaar) van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden.
2: Recensies = Bekijk geplaatste recensies van Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden of plaats er zelf een.
3: Informatie = Vraag informatie aan over Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden.
4: Boekingen = U wil Claire en Marjolein als de Hollandse Tijden Meiden meteen boeken, vul dan hier het formulier in.
Cristiano Ronaldo imitator, Nederland, Neil Diamond imitator, Duits, The Adams Family lookalike, Overijssel, Barry White imitator, Imitators, Kim Kardashian lookalike, Friesland, Geert Wilders lookalike, Zeeland, Dorus lookalike, Bekende Nederlanders, Caro Emerald imitator, Drenthe, Koning Filip imitator, Noord-Brabant, Tina Turner lookalike, Leuke acts, Jan Smit lookalike, Friesland, Guus,Maxima,Elton john,Michael schumacher,Meeuwis,George clooney,Boney m,Neil diamond,Artiesten.

Foppers in Concert - Midslandstraat 116 - 5045 DL Tilburg - +31(0)6-23930335